Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller är ett tillstånd



Matematik är större poesi än poesi
och det är därför veckorna får passera


utan förankring




Fri vers av Mögelhud
Läst 409 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-09-08 00:24



Bookmark and Share


  Burn
Ja, matematiken är den vackraste konst som finns. Gillar verkligen avståndet till sista raden; ger rymd och sträckning till den underbara slutraden. Applåd.
2007-11-14

    Elina Möller
Jag skulle vilja skriva en utförlig kommentar om din dikt, men jag vet inte vad jag ska skriva.

Jag tar den till mig, funderar några varv och återkommer när jag blivit något klokare på den.
2007-10-30

    Lena Nilsson
Jag tror jag har läst den här en gång förut. Och så nu igen. Det är någonting i den som fångar mej först. Men sen när jag läser, känns det som om den slutar för fort. Som om det bara är en början på något. Det är kanske också meningen?
2007-09-17

  månica
jag uppskattar hur du envetet vrider på kroppslig och rumslig problematik, blandar den med tid och relativitet och hela tiden lyckas visa nya nyanser av samma typ av problem. på detta väldigt snygga metafoter och finurligt sammansatta ord. bravo!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud