Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan du tro att jag vill göra det?!

Hur kan du tro att jag vill göra det?!

Utan att skämmas ber du mig om en tjänst
Som om du och jag skulle vara bästa vänner
Men hur kan du tro att jag vill göra det?!
Efter allt det som du har gjort emot mig
Gått bakom min rygg och sen trott att jag inte skulle fatta någonting
Så hörru du!
Du är absolut inte min kompis längre, din ynkrygg
Så ta nu och försvinn!
Och låt mig sen aldrig få se din fula min här igen
Om jag skulle umgås med dig efter allt det som du har gjort
Då gör jag ju bara mig själv en björntjänst

Utan att skämmas ……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-09-08 02:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel