Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försent

Du längtar tillbaka
till den tiden
då jag var bara din

men nu är det försent
att få mig tillbaka,
jag kan aldrig mer bli din!




Fri vers av charlotte hedendahl
Läst 452 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-09-08 10:13



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Rakt och definitivt, helt rätt , man ska aldrig hymla med sina känslor !
2007-11-14

  Antropofagen
inte en sockersmula att återfå smaken av gammal härsken kanelbulle tänker jag, om egna avsked.
2007-09-19

  boen
Exakt formulering kring en situation som jag tror kan vara
nog så vanligt förekommande.
2007-09-13

  dalida_bl
Helt rätt! Det blir Aldrig, aldrig som innan.... Typ ; \" Det finns bara en tid i tiden...*håller med*

Hälsningar / D
2007-09-09

  Lilla My* VIP
Enkelt men konsekvent..nej...
\"jag kan aldrig mer bli din!\"
Snygg försentdikt*
2007-09-08

  Ronny Berk
om längtans vara... och klara besked om försenad ankomst...
2007-09-08

    ej medlem längre
Aj , Aj , kärlek gör ont ..
men så är det ibland . bra skrivet .
2007-09-08

  aol
nej ooo den träffade mig rakt i hjärtat 5stjärnor
2007-09-08

  Patrick K
så sanna ord, känner igen mig. bra formulerat!
2007-09-08

  -Ulla Tilemo- VIP
Härligt och viktigt när man känner sina beslut!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

charlotte hedendahl
charlotte hedendahl