Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt inne i min själ så bor det även en kvinna

Ja, jag bara vet det
För jag brukar stöta på henne ibland då och då
när jag ligger och sover så sött
Så det är när jag ligger och drömmer mig bort
som jag som oftast kan se henne hur klart som helst
då hon är hur vacker och god som helst
Men trots att jag gör det, så ser jag henne nästan alltid
mer som i en dimma
För det är när jag vaknar upp trött i ögonen som jag
kan se henne försvinna

Djupt inne i min själ finns det en påse
gott och blandat
Allt ifrån sötsaker till saltat
För min själ har visst sin egen nivå
Och om jag ska vara ärlig, så är jag faktiskt själv
lite rädd ibland, att in i min själ gå
För det är där som man lätt kan gå vilse i pannkakan
Vilse i pannkakan, såvitt jag kan förstå

Djupt inne i din själ har du alla svaren
Och var inte rädd för att försöka hitta dem
finna dem
För den som söker kommer att finna en skatt
En låda full med glädjetårar och skratt
Men kom ihåg
Det är de som inte söker efter några svar
inom sig själva som oftast illa far
då de till slut får fnatt...

Djupt inne i min själ så bor det en kvinna!

Ken Cassel
25/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 405 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-08 18:23



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fantastiskt skrivet om själens skattkista sök o du ska finna annars försvinna! bokmärker!
2007-09-08

  dalida_bl
*ler sött*...Eh min vän tänker på dig...

Jag har läst redan på \" uppsatser. nu\" din dikt, tyckte om den och från imorse undrar jag vem är den Kvinnan ?*skrattar*
Det var bra... Känner du så? *ler igen*

Ha det *vinkar och ler igen*
Kram / Din vän D
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel