Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna noga på tystnaden.

Ibland hör man bara det man vill höra,
för det nämns aldrig i verkligheten.

Men när du är tyst,
så säger tystnaden mer.

Leéndet, tänderna och blicken.
Det ger den där \'kicken\'.

Hjärtat slår som en tvättmaskin
och det enda man får fram är ett mesigt flin.

Man hoppas och önskar och hoppas lite till,
Att tiden inte bara står still.

Man vill komma framåt,
ja man vill komma någon vart.

Men tystnaden är ju alltid en start?





Fri vers av Linda^^
Läst 220 gånger
Publicerad 2007-09-08 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^