Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

¤



Döda förmultnade blad
De så fulla av vindens sus
och grönskans blom
Ligger nu så tysta
Dansar en mystisk
ritual i luftströmmarna
Medan åldern sveper
mitt väsen




Fri vers av Neal
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-09-08 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal