Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Willy


På livets vägar





På livets vägar
vill jag hålla din hand,
vandra tillsammans
och när utsikten blir grå
vill jag se in i dina ögon
och glömma världen
tills landskapet blir grönt.
Jag vill finnas för dig
om du vill finnas för mig,
kyssa mina ögon till sömn
när de sett för mycket,
värma mig när jag fryser
så skall jag värma dig,
smeka din rygg god natt.
Jag vill hålla din hand
på livets vägar.




Fri vers av Anna H
Läst 321 gånger
Publicerad 2004-03-01 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H