Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri inspiraton från Charlotte Gainsbourg\'s \"Moring song\"


Äg mig

öppna armar blundar för att se
min dyrbara lade mig ner
skyldiga var våra njutningar i går kväll
en gång till, kom tillbaka, kom till mig
jag vill röra vid dig, du verkade bekant
du sover fortfarande
jag spenderade natten intill dina andetag
du som sover är en drog
jag din dyrkare och slav för dig
äg mig, äg mig!




Fri vers av Linda Jonsson
Läst 822 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-08 23:18



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Älskade denna ,underbara dikt! Den typen av kärlek är skrämmande och plågsamt djup!
2007-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Linda Jonsson
Linda Jonsson