Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När samvetet tär på mig!

När samvetet som tär på mig!

Jag vet om att jag har gjort en massa dumheter i mitt liv
Saker som jag inte är allt för stolt över
Så det tär på mig
För jag kan känna hur mitt samvete gnager och äter upp mig inne från bit för bit
Men så en dag så vaknar jag upp
Och inser att jag kanske nu har chansen att kunna gottgöra lite av allt det där dåliga
Så jag gör det
Och när jag sen märker vilket gott resultat det blev får jag inte bara tillbaka en massa leenden utan också en eforisk känsla av tillfredställelse
För samvetet mitt säger plötsligt till mig
Du vet väl om att det som du nyss gjorde var det enda rätta




Fri vers av Ken Cassel
Läst 268 gånger
Publicerad 2007-09-09 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel