Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kisses and rain

läpparnas hetta

blandat med

iskalla droppar
ifrån den mörka skyn

ditt hår var blött och jag var kall
du värmde mig med dina kyssar





kyssar som smakade regn




Fri vers av A-hlberg
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-09 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg