Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänskap

Vad är vänskap?
Hur mäter man den?
Hur jag än försökte, lyckades jag inte mäta
Gick inte med linjal eller våg.
Med ögonmottet gick det inte heller.
Försökte med ett skjutmått, men fick inget resultat.
Men det känns som det är något stort
Något stort man vill ta i
Något stort och mäktigt
Något man mår bra av
Går inte att mäta
Behöver inte mätas




Fri vers av Helena
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-09 16:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vissa saker låter sig inte mätas. Men känner Du dig mätt i umgänget med vännen, inte har hungriga ömhetskänslor, så är nog vänskapen av rätt kaliber.
2019-02-08

  devilsangel
Så sant så! Vänskap behöver man inte mäta eller väga...Finns den så är den värd guld och prövningar är inte nödvändiga
2007-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena
Helena