Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fortsättning på reflektionerna gjorda i fredags och lördags kväll.


Reflektioner en söndagskväll




Mina skåp är tomma
men
mitt hjärta är nyfiket

ingenting blöder
ingenting sörjer

Messandet med min fredagsdejt
är ett naturligt band aid


Together hand in hand we will face the world




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 185 gånger
Publicerad 2007-09-09 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson