Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man inte hör väckarklockan....


Sovmorgon

Sover
tungt
en \"turnover\"
lugnt
kl är 7 (!)
jobbet ju (!)
ingen frukost
gillar min ost...
brått
väcka grabben
vädret rått
tur grabben
är en \"snabb ´en\"
Fritis
snabbvisit
fortkörning
utan störning
borde cykla
sluta hyckla (!)
framme...........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 411 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 08:25



Bookmark and Share


  Connie
Gillar ditt sätt att beskriva vardagen! Du tar dig själv i örat "borde cykla sluta hyckla (!)".
2013-07-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Att \"sova över
sig, är lätt gjort,
sen får det gå
himla fort,
och allt helst,
som smort...
2008-01-25

  aol
fint poetat om en lite stressig morgon
2007-09-13

  Jojo
Låter som min morgon imorse...
men jag hann faktiskt att gå till jobbet och bilen fick stå.

Kul vardagsberättelse. Får mig att längta till söndag och sovmorgon.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska