Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skör som av glas

Det är jag nu orkar ingenting
ständig värk i hela min kropp
men ändå säger alla att
jag ser ut som hälsan själv

Men till kropp och själ känner
jag mig skör som ett glas
gråter av all värk när ingen
ser

Åker mellan läkare och sjukgymnast
som säger att du måste röra på dig
mer ingen tycks förstå hur jag inom
mig mår knappt att mina ben vill
mig bära för att jag är så skör som glas




Fri vers av Ann-christin
Läst 426 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 12:06



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Klart värd att läsa, hoppas smärtan kan kureras. Hälsar vännen Fredrik
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin