Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

S Å L D




Fasad krackelerad
Revolutions Ockuperad
Kultur frustrerad
Penga ruinerad
Förlags debuterad
Arbets utbränd
Död förklarad
Romantiserad




Fri vers av Neal
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 12:47



Bookmark and Share


  Maria Malmgren
fint:)
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal