Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna kort i kärlek!

Öppna kort i kärlek!

Älskling!
Om du undrar varför jag gör som jag gör?
Då behöver du bara fråga så ska jag ge dig svaret
För, för dig min älskling, håller jag aldrig utanför min dörr
Så dörren står öppen och det är bara att kliva in

Älskling!
Jag har inga hemligheter för dig
Så om får för dig något utan att veta, behöver du bara fråga
Och det må vara vad som helst
För jag hoppas verkligen att du vet om vid det här laget
att det är dig som jag älskar som mest.
För min kärlek till dig går inte att beskriva i ord
För som du vet är du den vackraste kvinnan på min Jord
Med ett öppet sinne vill jag dela med mig av allt det som jag har
För jag vill ju verkligen att du stannar kvar, här hos mig
För all evighet

Allt handlar ju om att kunna ta och ge
Om vi ska kunna ha en chans att leva tillsammans i en vänskaplig fred
För det vi gör för varann kommer så småningom bli mycket starka band.
Och det kan ingen ta ifrån oss
För kärleken måste man kämpa och slåss

Älskling!
Ingen dag är den andra lik
Det finns alltid en risk att det dyker upp någonting nytt?
Och det är då som vi måste kunna bekänna färg för varandra
För om det är någonting som trycker på måste vi kunna prata om det
Så att den andra av oss kan förstå

Älskling!
Jag älskar dig för mycket för att kunna gå bakom din rygg
Så om det är något som jag har på hjärtat
Då säger jag till dig
För jag vill ju bara att du ska kunna känna dig trygg




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 16:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel