Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen med mustasch i ansiktet, del 9

Plastpåsarna från Ica Supermarket var fyllda till bredden
med diverse matvaror för en fredagskväll i vardagslyx

- Kan du öppna dörren åt mig, sa han
och de feta kinderna dallrade av ansträngning

Jag satte mig på tvären







Fri vers av Din Mormor
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Din Mormor