Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min fina ferrari!

Min fina Ferrari!

Jag måste bara få sätta mig i min fina Ferrari och köra i väg
Trycka på gasen så att hjulen spinner
Så att det sista som ni se kommer att få se av mig är, när jag försvinner
För bilen är röd och under huven finns det glöd
Men så kostar den ju lite grann också
Så ska man ha en sån här fin bil kan man inte jobba för någon svältlön
Så som på vatten och bröd

Ps.
Jag äger ingen Ferrari
Men jag önskar att jag gjorde det
Det skulle inte göra ont




Fri vers av Ken Cassel
Läst 315 gånger
Publicerad 2007-09-10 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel