Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte min mening!

Det var inte min mening!

Det var inte min mening att bli kär i dig
Men vad kunde jag göra när mina känslor tog överhanden istället för mitt sunda förnuft?
Då jag vet om att det aldrig kan bli du och jag
Eftersom jag vet om att du har en pojkvän redan som du älskar och håller av
Så det känns ganska så jobbigt just nu, ganska så tufft
Så nu håller jag mig på avstånd
Så långt bort från dig som det bara går
Måste få ut dig ur mitt huvud
Radera dig ur minnet innan du har rotat dig fast
För det är när det blir känslosamt värre, som risken finns att det blir till ett öppet sår

Det var inte min mening……………………………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel