Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud, så vacker hon är!

Gud, så vacker hon är!

Jag kan höra min inre röst säga
Gud, så vacker hon är!
Kvinnan som jag älskar
Kvinnan som jag håller kär
Hon är en på miljonen

Det går inte ens en minut innan jag tänker på henne
Och det gör att jag hela tiden kan se henne framför mig med en blomma på sitt spänne
För hon är så äkta
Och så vacker att jag smälter som choklad
Och jag skattar mig lycklig över att det bara är mig som hon vill ha
Jag som bara är en simpel Svenne
Den som hela tiden försöker göra henne till lags

Gud, så vacker hon är!
Min sexiga kärlek
Min sexiga kvinna
Om jag gör bort mig?
Då kan jag förstå om hon vill att jag ska försvinna
Men det kommer aldrig hända?
För då är det lika bra att jag tar livet av mig, och låter mitt liv bli till ända

Jag kan höra min inre röst …………………………..




Fri vers av Ken Cassel
Läst 282 gånger
Publicerad 2007-09-10 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel