Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lägger mitt liv i dina händer!

För jag litar fullständigt på dig
Så du får min fulla tillit
För som du vet så tycker jag att du är en av mina bästa vänner
För jag vet att du inte är en sån som bara snackar en massa dynga
En sån som bara snackar en massa skit

( Ni vet väl om att det finns allt för många som bara snackar )
( Mycket snack och liten verkstad )

Om du säger till mig att du tänker hoppa bungy jump
Då tror jag på dig
För jag vet hur galen som du är
Och det är väl kanske därför som jag tycker om dig så mycket
Så det enda som jag kan säga är att du ska vara rädd om dig
Så att du inte förlorar hela ditt liv som ett borttappat smycke
För då skulle jag bli så ledsen så

Jag lägger mitt liv i dina händer
Så du får min fulla tillit
Så vad du än gör?
Gör mig inte besviken
Viket jag inte vill tro att du gör
För när jag lägger mitt liv i dina händer
Så vet jag om att det finns en risk att det är jag som försvinner när jag dör

Jag lägger mitt liv i dina händer ……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-09-10 17:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel