Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge mig ett andetag

Allt går så snabbt

så sakta

blir så förrvirrad.

 

Ge mig ett andetag

ge mig tålamod

så ja finner

vad jag söker.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-09-10 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson