Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordning

En enda röra

inget blir rätt.

 

tar ett steg dit

eller dit

men verkar hela tiden

vara fel.

 

ordning

det kommer

måste bara först hitta

lugnet.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger
Publicerad 2007-09-10 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson