Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

långsiktigt eller kortsiktigt

Frågan är

vilket passar bäst

 

Ska det gå snabbt

men inte säkert det vara

då är det kortsiktigt

 

Låta det ta sin tid

låta det utvecklas

allt eftersom

då är det långsiktigt som gäller.

 

Men frågan är

vad hjärtat säger




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 162 gånger
Publicerad 2007-09-10 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson