Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vådan av oegentligheter

Du avslöjas när du går på tå

Av din gång

Endast en del av din fot

Trycker på underlaget

När du smyger fram


Om du gått med hela foten

Kanske inte nån sett nåt underligt

Och kanhända hade underlaget

Hållit utan att spricka

Så det kan gå…




Fri vers av LassO
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-10 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO