Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kvinna är borta nu!

Min kvinna är borta nu!

Min kvinna är borta nu!
För hon har bara lämnat mig ensam här
Ensam kvar med alla dom problem som vi har
Så nu när jag ropar hennes namn högt slår ekot bara ner i gatan
Så nu står jag här och spottar och svär
Fan´s jävla skit!
Satan!
För jag får ju inget svar
Så jag undrar bara vad jag ska ta mig till nu?!
Att min kvinna bara har lämnat mig så här är ju inte så speciellt kul
Jag skulle hellre vilja påstå att det som hon har gjort emot mig inte är så speciellt snällt
För det som hon har gjort och gör, är både taskigt och fult
Då hade det varit bättre om hon hade gett mig en smäll istället
För det hade jag kunnat ta
Men att bara lämna mig så här
Det är inget bra

Min kvinna är borta nu!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 303 gånger
Publicerad 2007-09-10 20:33



Bookmark and Share


  dalida_bl
*skrattar*...Spring efter!*ler sött*
Mobbad!...*skojar ba*

Det händer hela tiden någonting i ditt liv och din fanatsi värld...
*riktig rik är du med upplevelser**avund**ler stort*

Kram på dig du min Ken / Vän

EN/D/
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel