Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han sa okej, ett one night stand låter bra






jag




saknar



honom.




Fri vers av Sofi
Läst 406 gånger
Publicerad 2007-09-10 21:49



Bookmark and Share


    Feliciaförsvann
ja.. jag saknar honom med.. så det gör ont
2007-09-14

    Casca
mmm han kanske saknar dig oxå... vem vet... kolla...
2007-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Sofi
Sofi