Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorg




så högt skrattar jag
att ingen hör
förtvivlans
ylande

så stilla rinner mina tårar
att ingen anar
smärtans
djup



ingen







Fri vers av Tina Q
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-10 23:07



Bookmark and Share


  Rosmarin
det här är så bra, så sant

just det där med skrattet som är alldeles för högt, klingar falskt,
och tårarna som får smygas ut lite försiktigt

i vårt Trevliga \"civiliserade\" samhälle

Snygg form också!

och så tänker jag att det där \"ingen\" som står så tydligt, så ensamt för sig själv, understryker känslan ännu mer - och att det är en känsla inifrån diktiarjaget, för är det verkligen \"ingen\" som anar något?
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q