Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okvävbart




så växer det i lönn till ohanterbarhet
återhållet i fruktan för dess verkan

skriet från insidan
vräker sig mot yttervärlden
ropet som förmerats upprepas
tusenfalt







Fri vers av Tina Q
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-10 23:08



Bookmark and Share


  Rosmarin
så här blev det jättebra!

vilken kraft du förmedlar!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q