Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flaggor

Flaggor vänder sig mot varandra


Diskuterar
 

Åt vilket håll blåser vinden?



 




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP