Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att, ändå, inse sin egen begränsning


Den svårfunna gränsen

Alla har en gräns
i vad man kan
Man borde hitta den
i takt med tidens tand
Dock inte så lätt
det ingår ju i detta begrepp
att man går ut
på \"djupt vatten\"
sömnlös den natten
Ingen \"dödssynd\" dock
knappast någon chock
man får
göra bort sig
det går
oftast \"för sig\"......





Fri vers av Mats Henricson
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-11 08:47



Bookmark and Share


  Spir@
Helt sant =) Tack!
2007-09-27

  aol
helt sant man har flera gränser men till slut brister den sista
2007-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska