Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blåser, det viner av höstlig vind

Det blåser, det viner
av höstlig vind
när sommaren gått
mot sitt slut.
Och regnets tårar
väter din kind
och ingenting är
som förut.
Säg, varför försvann
din sommar så fort,
med blomst
och med fågelsång?
Allt, allt hastar hän,
allt, allt ilar bort,
allt sjunger
det var en gång

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-11 11:10



Bookmark and Share


  Fru_Lygnelid
Verkligen en fin text på hösten
Kram
Maggan
2007-09-25

  Erik L
Väldigt fint skrivet. Jag gillar textens drag av vemod och förgängelse.
2007-09-14

    Bodil Sandberg
Verkligen en fin text om den vind...som susar i höstens lind...applåder!!!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP