Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte min dag

allt går fel

ack så fel.

 

Försöker räta upp

men finner bara mer fel

på garnnystanet.

 

Det är nog inte min dag

nog bättre jag går

och lägger mig igen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 140 gånger
Publicerad 2007-09-11 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson