Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ögon döljer havets djup

Så vackra

en plats

att finna ro på.

 

Drunknar in i

drömmarnas värld.

 

Dina ögon

döljer havets djup

en plats som ger lugn

och sinnesro

men döljer evigheternas

hemligheter.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 198 gånger
Publicerad 2007-09-11 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson