Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på havets botten

Här har jag gått

så många gånger

vandrat ensam i tystnad.

 

Det är lugnt stilla

tyst

inget som stör

inget som går fel

men ack vad det är farligt

att gå här förlänge.

 

På havets botten

dansar jag med stenarna

men den döljer ett djup

som gör att man tillslut längtar

efter ytan

innan man blir en del

av dess mysterier.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 11:42



Bookmark and Share


  poetryGirl
jag gillar verkligen din dikt
tyvärr kan jag inte få lov att sätta in fler av mina dikter men välkommen till
www.sockerdricka.nu sök poetryGirl bland \'författare\'

2007-09-13

    Bodil Sandberg
En innerlig och mjuk text att ta till sig!!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson