Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänd mina rum



Andrum efter syndernas
totala kollaps
Adrenalin kickstartad
att tatuera dit
smekande namn
på den stjärnprydda
natt himlen
Så beträd min värld
låt oss sätta den i brand




Fri vers av Neal
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 12:27



Bookmark and Share


  Död Mans Hand
Kool, både bilder och innehållsmässigt!

\"att tatuera dit
smekande namn\"
ger härlig kontrast mellan
hackande nålar-mjukt smek.

lite särskrivning i stjärn prydda?
om du inte ville att himlen ska vara pryd föstoss.
å så lite spellcheck på beträd, om man ska va så näsvis.
2007-09-11

  Sanchez VIP
snyggt!
2007-09-11

  jasminflowa
helt enkelt skitsnyggt
2007-09-11

    eventualiteter
titeln är fantastisk. och så älskar jag de två sista raderna:

\"Så beträdd min värld
låt oss sätta den i brand\"

<3
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal