Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en skrivövning, det tar sig. Eller?


Huvudbry I

När man skall dikta om inget
Är skallen i full storm
Omskrivningar följer i spåren
Som en penna utan papper

Kladdar på allt som finns
Du gillar det ibland
Men oftast blir det bara gräl
Med brutna ryggar och dåliga dagar

Kylan kryper ner i sinnet
Eller är det maskerad hetta
Nu känns huvudet som en tryckokare
Redo att brista när som helst

Ingen klar logik går att nå
Det är väl konst antar Svammelberg
Och Karon vinkar som vanligt
Lurandes alldeles i ögonvrån




Fri vers av Karmar
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 16:20



Bookmark and Share


  mjuk
Denna är bra men har sorglig känsla.Karon är ingen kul figur.Han ska du ta det lugnt med. :))
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar