Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en, inte lika bra som orginalet, fortsättning på Kaffe 1


Kaffe 2

Men vadfalls?
Vad skådar vårt gemensamma öga
Jag fallnar i stegen
Man ser spåren av bitida dagen

Ah klockan slår elva slag
Då vi rask i hågen
Slår i vårt nybryggda elexir
Vårt vapen mot det grå

Ånyå jag stegar vidare
Nya krafter och tag
Kämpandes mot demoner
Och ondskans lakejer

Nu söker jag mig ut
I ljuset där jag hör hemma
Äntrar världen ropandes
Kom an ni bara, jag har min Java!




Fri vers av Karmar
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-09-11 16:35



Bookmark and Share


  mjuk
*L* Härligt och välkommen !!
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Karmar
Karmar