Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ljög för mig

är du sa att allting var okej
Att du älskade mig
Och jag mitt dumma fån gick ju på allting
som du sa
Som vanligt
Så nu känner jag mig bara lurad
mera ledsen än glad

Jag måste ha varit förblindad av den kärlek
som jag känner för på dig
För trots allt så är du ju min älsklings tjej
Den kvinna som har vunnit mitt hjärta
Men nu vet jag varken ut eller in
För nu har ju allting bara förändrats
Så när du ljuger sådär för mig kan jag inte
känna något annat än smärta
Smärta över att våran tid tillsammans nu
ska behöva ta slut

Varför ska jag ha så lätt för att ge bort mitt
hjärta till första bästa tjej som jag ser
när jag hela tiden bara blir sårad, gång på gång
När ska jag träffa på någonsin likasinnad
där lika barn leka bäst
När ska min kärlek någonsin kunna bli
och kännas rätt?
Jag bara frågar mig
För det här är inte så lätt, vill jag lova..

Du ljög för mig!

Ken Cassel
4/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-09-11 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel