Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toffelhjälten

Första gången som jag träffade på henne var hon
så söt och god
Riktigt charmig faktiskt
Men ack så fel jag hade
För efter ett tag var det jag som förstod
att hon inte var riktigt klok
För när jag hade kärat ner mig i henne körde hon
bara över mig då jag aldrig fick jag någon rast
med lite lugn och ro
Började att få nog på henne

Men okej, min älskling, svarade jag
Ja, jag gör som du säger eftersom det är du som är
min boss då det inte finns någon anledning
eller mening att vi två ska hålla på att bråka och slåss
Så jag gör som du säger

Trots allt är hon min nummer ett
För att titta på henne blir jag ju aldrig mätt
Men det kostar på sig efter att man har vunnit
det högsta priset
Tretton rätt

Säger du att jag måste dammsuga här hemma
Självklart, min älskling
Visst ska jag göra det
Och när jag ändå håller på kan jag ju lika bra
ta disken på en och samma gång
För vad gör jag inte för din skull, min älskling
Här slutar nu denna toffelhjältesång
Så till er alla
Ha det så bra
So long...

Ken Cassel
28/9-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-09-11 18:56



Bookmark and Share


  Ken Taurus
Hej, Ken!
No woman no cry! Det är skönare att vara singel.
Hälsar Ken
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel