Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem låter dig andas?


för att ibland när du suckar,








när du drar andan djupt för att hämta luft
önskar jag att jag inte var
på samma våning i samma hus på samma
säng självklart i samma rum
och stal luften av dig





Fri vers av Mögelhud
Läst 496 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2007-09-12 09:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Originell tanke och fin text!
2007-10-22

  Annmargreta
Så fint!
2007-10-17

  baklänges
känner igen mig i din stil
också. tycker mycket om
det här. hit vill man återkomma.
2007-10-12

  Jessica Ewa
Skickligt. Du väver samman texten och tappar inte en endaste gång flödet. Och inte heller mitt intresse.

// Jessica Ewa
2007-10-06

  Ronny Berk
ser jag gemenskapens tryggheter eller det delade syrets dilemma
tycker om dej... ja...
2007-09-28

  Människa
Bra känsla för ord... Skönt att läsa en enkel dikt, det är ju oftast dom som är bra.
2007-09-23

  DanSan
***************************

Mycket fint skrivit om ANDEtaget,
luften som omsluter och delas. . .
Jag tänker direkt på naturen när
jag läser denna dikt, om alla regn-
skogar och träd som skövlas om
livet som utarmas . . .

Tack för dina ord! *APPLÅD*

***************************
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mögelhud
Mögelhud