Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fanns aldrig, nu finns den

känslan är enorm
och jag lovar
den har aldrig någonsin
funnits förut

jag vill ha dig enormt mycket
hela tiden

känslan som aldrig funntis
kallas kärlek, den var som bortstädad
förut
har lurat mig själv hela tiden
jag visste inget om allt,
för att känslan fanns inte förut
men nu finns den

tack för att jag fann dig
du är hela min värld

och jag vill att hela världen
ska se dig.




Fri vers av A-hlberg
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 22:18



Bookmark and Share


    sleepwalking
den här var ju helt
underbar!
2007-11-10

  Cris
Enormt fint helt enkelt!
2007-09-11

    Issand.
så bra och starkt slut
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

A-hlberg
A-hlberg