Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sunt förnuft

många säger de föjer det

men vet de vad det är

ne de följer ju det inte.

 

De tycker man ska tiga

be snällt

och följa deras resonemang.

 

Sunt förnuft

handlar om så mycket mer

än vad vissa tror

svaret är logiskt

men i vissa fall

hjälper det inte ens

att banka in det.

 

Tråkigt

men tänker du efter

det är ju så

och tragiskt

när sanningen inte hjälper.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger
Publicerad 2007-09-11 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson