Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gåtan är löst

Svaret

gömde sig runt hörnet.

 

Frågan

lömsk och lurig.

 

Men nu är gåtan löst

idioter växer på träd

och jag är inte en av dem

är du.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson