Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du

Du fångar ditt byte

har vapen i din hand

leker

jagar på skoj.

 

Sen tar du dina trofer

stoppar upp de

klär vägar och tak

visar upp vad du fångat

bär de med stolthet.

 

Vem är du

som tror du har rätt

att döda andra

bara för det är skoj.

 

Vem satte dig högst upp på pedistalen

och glömde ge dig ett samvete.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-11 23:08



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Väldigt bra och uttrycksfull !
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson