Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lustigt ja trodde det var på lika vilkor

du skrattar

visar vem du är

tror du är bättre

kastar skit på andra.

 

När sen situationen vänder

går du din väg

klara du inte

stå för vem du är

 

lustigt

ja trodde det var på lika vilkor

men du kryper ju din väg

var det för jobbigt

att få motstånd

på sin egen nivå.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-11 23:33



Bookmark and Share


    eva m h
Ja så brukar det vara ganska ofta. De klarar inte av det de utsätter andra för. Bra skrivet!
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson