Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

River of tears

Tårarnas Flod
rinner ut i Sorgens Hav
Många av dropparna
spillda i förtvivlan

Blodspillans Flod
rinner ut i Meningslöshetens Öken
Dropparna nästan alltid
spillda i onödan




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-09-12 00:12



Bookmark and Share


  Mari N
Dyster och svår att ta till sig men tänkvärd, får en att stanna till...
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk