Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9-11



Jag saknar
trots att du inte är min att sakna

dina händer mot min hud
din doft i min näsa
dina ögon i mina och
din andedräkt i mitt hår

jag saknar dig i min närhet
släcker lampan och

låter villigt drömmen ta mig




Fri vers av danshäxan
Läst 336 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-12 09:08



Bookmark and Share


  Andreas Miller
Mjukt, känsligt, nära och med en värme som får orden att leva och dansa.
2008-01-13

  Violet Blue
Mm. Jag gillar den här. Inte särskilt originell men det spelar ingen roll eftersom den ändå förmedlar en skön känsla och dom finns det ju ingen upphovsrätt till.
2007-11-08
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan