Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte egentligen om en bok


Så var sagan slut...
till sista rad jag läste med sötma på orden

Lät mig smaka fram på ett okänt språk

I ovisshet...

funderade jag på hur det tog slut
nu vet jag...
skulle bara vilja ha en uppföljare.

Få känna de första meningarnas spänningar
ta mig igenom kapitel efter kapitel
......
få vända nya blad i mitt liv.




Fri vers av Tildus
Läst 546 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-09-12 15:36



Bookmark and Share


  Sometimes_Always
Vacker och meningsfull i all sin dubbeltydighet
2007-09-16

  systra
Bättre än bra...Bläddrar med dig...
2007-09-12

  Bjarne Nordbö
Den här sparar en bokmal som jag. Skitbra skrivet.
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Tildus
Tildus