Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kärlek är inte tillräcklig!

Jag tycker om att vara kär
Men min kärlek är tydligen inte tillräcklig, för att vara kär i dessa dar
För hur mycket jag än gör mig till, så är det alltid jag som illa far
Den som får stå där skamset kvar
med svansen mellan benen

Jag brukar ge henne allt det som hon pekar på
För jag vet annars hur hon kan bli
Får hon inte sin vilja igenom kan hon bli riktigt arg
Lika argt som ett honungs bi
Och det är då som jag får gå
Helt barskrapad får jag tippa iväg på tå

Men äntligen så har jag öppnat mina ögon, för att åter kunna se
Se vad hon håller på med
Min lilla älskling!
Så jag tror att det är dags att visa vem jag är
Den som har tröttnat på att bli utnyttjad, bara för att jag är kär
Kär i just henne
Jag är trött på att bara vara för henne inget mer än ett vackert spänne
Så börjar hon inte respektera mig mer snart orkar jag inte heller bry mig
Då är det jag som drar med en jäkla fart

Jag tycker om att vara kär……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 367 gånger
Publicerad 2007-09-12 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel